Inschrijfformulier nieuwe donateurs
Met onderstaand formulier kunt je je aanmelden als donateur van de Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55.

Belangrijke voorwaarden

Donatie

Het bedrag dat je wilt doneren kan maandelijks automatisch geïncasseerd worden. Indien je hiervoor kiest geef na goedkeuring van deze voorwaarden en het versturen van het formulier toestemming aan de Honk-­ en softbalvereniging Uitsmijters '55 om doorlopende incasso-­opdrachten te sturen naar je bank, zodat die maandelijks een bedrag van je rekening af kan schrijven. Indien je kiest om het bedrag maandelijks zelf over te maken op rekening van Uitsmijters '55, krijg je ieder maand een een herinneringsmail van ons.

Donateurschap

Als donateur van Uitsmijters ’55 wordt je geen lid van de club en dus ook geen lid van de KNBSB, maar steund je de club om haar doel te bereiken namelijk: “Het waarborgen van de honk- en softbalsport in Almelo en zorgdragen dat deze mooie en facinerende sport voor jong en oud toegankelijk is”.
Uiteraard word je wel uitgenodigd voor alle verenigingsactiviteiten en ontvang je onze nieuwsbrief: "SHORT STOP"

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging kan per direct door dit schriftelijk bij het secretariaat kenbaar te maken.  Dit kan ook door een mail te sturen naar het secretariaat, zie contact info.

Privacy Statement

Bij het donateur worden van de Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55 is het van belang dat je kennis hebt genomen van ons privacy statement. Deze zijn hier op de website van Uitsmijters '55 te vinden.

 
Inschrijfformulier
Naam
Aanhef *
Initialen *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Contact
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Thuisadres
Adres *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Plaats *
Land
Overig
Website
Opmerkingen
Donateur
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord *
IBAN *
Automatische incasso?
Bedrag *
Akkoordverklaring
Voorwaarden donateurschap *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?