Disclaimer & Privacy Statement MijnU'55
Mijn Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55 (MijnU'55) is gerelateerd aan de officiële website van de Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55. Op MijnU'55 is ook de disclaimer en privacy statement, die vermeld wordt op de officiële site, van toepassing.

MijnU'55 is de ledenadministratie van Uitsmijters '55 en bevat persoonlijke informatie van de leden en donateurs. De gegevens worden o.a. gebruikt voor facturering en automatische incasso van contributie/donaties en voor communicatie naar leden en donateurs.

De persoonsgegevens welke zijn vastgelegd in MijnU'55 worden uiterst zorgvuldig behandeld en beveiligd. De persoonsgegevens zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt noch ter beschikking worden gesteld aan derden.

Leden en donateurs hebben de mogelijkheid in te loggen op MijnU'55 om eigen gegevens in te zien en te wijzigen. Hiervoor wordt een login en wachtwoord gebruikt. De leden en donateurs zijn zelf verantwoordelijk voor een 'sterk' gekozen wachtwoord en deze te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?